Decembar.

Polako, ali sigurno nastupa ZIMA! *-* Moje omiljeno godisnje doba. :) Valjda najvise volim zimu zato sto sam tad i rodjena. Da da, poznaju se djeca zime :)
Jedva sam cekala da se ususkam u svoju debelu, ogromnu zimsku jaknu, stavim svoju omiljenu kapicu i spremna sam. :)
Zima ne zahtijeva ono naporno spremanje, mada se ja nikada toliko nijesam brinula o tome. Bitno mi je da izgledam uredno i da budem uredna, sve drugo je zaista manje vazno :)
Prvi snijeg kada nastupi probudi neku euforiju. Dok neki kukaju za ljetom, neki jedva cekaju da nastupi najcarobnije godisnje doba. :) (jedna od tih sam ja heheheh :D)
Najdivniji i najmagicniji prizor je kada se ukljuce svjetla napolju, pahuljice se njezno spustaju na zemlju, a snijeg svjetluca... *-*
Onda dolazi Nova godina. Iako je ne slavim, radujem joj se naravno i uzbudjena sam oko svog rodjendana koji nastupa 01. januara <3 Tada pravim listu stvari koje zelim da ispunim u narednoj godini i veoma sam istrajna u tome. :)




Nekako je sve magicno u decembru... Sve je nekako drugacije, posebno... 
Jedino sto kvari ovaj mjesec je to sto je prepun pismenih, testova, odgovaranja, itd. Pogotovo ako idete u gimnaziju... Znate o cemu pricam... -.-



Ali bez obzira na to, postoje i lijepe stvari, stvaraju se nove uspomene.
Nikada nijeste dovoljno stari za jednu partiju grudvanja haha :D Koliko god da se iskvasili nakon toga i bili umorni, bar cete imati pricati sta svojoj djeci i pokazati im da ste imali kvalitetno djetinjstvo uprkos tehnologijama koje vladaju. :) 

I da, nemojte zaboraviti vrijeme koje treba da iskoristite samo za sebe. Napravite sebi neki topli zimski napitak, odgledajte neki film ili procitajte neku zabavnu knjigu i to je to. :) 







Коментари

Популарни постови са овог блога

Biram biti srecna.

Osjecanja koja jesen budi u meni... :)

Citati.